SEMINAR: Denk je na over een toekomst in het pastoraat?

Denk je wel eens na over werken in de kerk of voel je je ertoe geroepen? Ben je benieuwd of het werk van pastoor iets voor jou is? Als je dit wilt verkennen is er binnenkort een bijzondere mogelijkheid!

Op 27 mei vanaf 19.30 bieden de Oud-Katholieke Kerk en het Oud-Katholiek Seminarie een online seminar aan voor wie een roeping tot het ambt in de Oud-Katholieke Kerk wil verkennen.

Is dit iets wat je aanspreekt? Maak dan gebruik van deze mogelijkheid! Je spreekt mensen die met dezelfde vraag bezig zijn en gaat in gesprek met een bisschop, met de rector van het seminarie, met een seminarist en met twee pastores. De vorige edities leverden altijd mooie gesprekken op, dus voel je vrij, verken je pastorale roeping!

Opgeven kan via p.b.a.smit@okkn.nl. Bij aanmelding ontvang je de zoom-link.